Ποιοί είμαστε


Στον κόσμο της Θεραπείας και της Τέχνης, βρίσκουμε την απαραίτητη συνδυαστική δύναμη που μας ενώνει ως Ομάδα. Καθώς, οι ίδιοι, Θεραπευτές, φέρουμε μέσα μας την αγάπη και την αφοσίωση για την ανακούφιση και την ευημερία των ανθρώπων. Η Τέχνη αποτελεί το κύριο μέσο μας για να εκφράσουμε, να ενωποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε τον εσωτερικό κόσμο των θεραπευόμενών μας, όπως και των φιλοξενούμενων και επισκεπτών μας.

Σε αυτήν την πορεία, ανακαλύπτουμε τον κοινό μας πυρήνα στην ανάγκη να δώσουμε σε νέους καλλιτέχνες την ευκαιρία να μοιραστούν - και, γιατί όχι, να αναπτύξουν - το δημιουργικό τους δυναμικό. Η παροχή στήριξης και καθοδήγησης σε αυτούς που θέλουν να βρουν τη φωνή τους και το μονοπάτι τους στον χώρο της Τέχνης αποτελούν για εμάς το κοινό μας στοίχημα.

Συνεισφέρουμε με την εμπειρία μας και την αγάπη μας για την Τέχνη και τον Άνθρωπο, δίνοντας στους επισκέπτες μας τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται για να αναδείξουν την ψυχή τους, να αναδειχθούν, να μοιραστούν και να συμβάλλουν στην ύψιστη Θεραπεία της Ψυχής μέσω της Τέχνης. Μέσα από τη διαδικασία της δημιουργίας και της αυτογνωσίας, ενισχύουμε τους δεσμούς μας και εμβαθύνουμε την αίσθηση της αλληλεγγύης και του σκοπού που μας ενώνει.

Με εργαλεία μας την συνεργασία και αλληλοστήριξη, δημιουργούμε ένα κοινό πεδίο εμπειριών και ανταλλαγής ιδεών που εμπλουτίζουν τόσο την προσωπική μας ανάπτυξη όσο και την αποστολή μας να υπηρετούμε την Τέχνη και την ευημερία των ανθρώπων στην μικρή αλλά δυνατή μας κοινότητα. Κάθε ένας από εμάς συνιστά ένα σημείο αναφοράς και έμπνευσης, δίνοντας το παράδειγμα της δέσμευσης και της αφοσίωσης προς το κοινό μας όραμα.


Συνιδρυτές

 
 

Συνεργάτες