Στον κόσμο του myARTbnb, η Τέχνη είναι περισσότερο από μια απλή έκφραση• είναι ένας διάλογος, ένας κόσμος απεριόριστων δυνατοτήτων, όπου οι καλλιτέχνες συναντιούνται, δημιουργούν, εμπνέουν και εμπνέονται!

Η Τέχνη πραγματώνεται μέσα από ένα δίκτυο που συνδέει καλλιτέχνες και κοινό. Είτε είστε ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης που αναζητάτε φιλοξενία για τα έργα σας, είτε ένας παθιασμένος λάτρης της Τέχνης που ψάχνει για την επόμενη μοναδική εμπειρία, το myARTbnb είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.

Στην χώρο μας, η δημιουργικότητα ανθίζει, καθώς οι καλλιτέχνες αλληλεπιδρούν, συζητούν, συνδημιουργούν και ανταλλάσσουν ιδέες.

Αλλά, το myARTbnb δεν είναι απλώς ένας χώρος φιλοξενίας. Είναι μία κοινότητα διαδραστικών events, βιωματικών εργαστηρίων και συναντήσεων, όπου οι καλλιτέχνες μπορούν να μοιραστούν με το κοινό την δουλειά τους, την καλλιτεχνική τους εσωτερική διαδρομή και να εμπνεύσουν τους επισκέπτες μας.

Εμείς, στο ArtConnect, πιστεύουμε ότι η Τέχνη είναι για όλους και αφορά όλους, εξίσου. Είναι ένα ενωτικό στοιχείο που ξεπερνά τα όρια και τις διαφορές μας. Η Τέχνη είναι ο κοινός μας τόπος. Μέσω του myARTbnb, ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει την ομορφιά, την ποικιλία, την συνδεσιμότητα και την έμπνευση που η Τέχνη μπορεί να προσφέρει.

Εισέρχεστε σε έναν κόσμο όπου οι σκέψεις γίνονται χρώματα, οι αισθήσεις μεταμορφώνονται σε γλυπτά και τα συναισθήματά σας ξεπηδούν μέσα από πίνακες ζωγραφικής.

myARTbnb
το νέο καλλιτεχνικό καταφύγιο!


Δείτε τους καλλιτέχνες, τις εκδηλώσεις και τα workshops που έχουμε φιλοξενήσει, όπως και τις επερχόμενες δράσεις μας!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Θέλετε να φιλοξενήσουμε και δικά σας έργα, σεμινάρια, παρουσίαση, workshop ή άλλη δική σας εκδήλωση?

Είστε μόνο ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, μακριά!

Επικοινωνήστε μαζί μας!